Antiek Arcade. Twee bijzondere winkels

Welkom bij Arcade Antiek & InterieurTerug naar overzicht...

Over Arcade

De Antiek Arcade bestaat sedert 1974.
Al vanaf de start importeert de familie Flipse zelfstandig antiek vanuit Engeland en Frankrijk.
Vandaag de dag is het een echt familiebedrijf.

Na een lange tijd in Beekbergen het antiek getoond te hebben, hebben we tegenwoordig het meeste antiek in Apeldoorn staan, voormalig magazijn.  De Reigersweg 42 in Apeldoorn is na een verbouwing (verfraaiing en meer ruimte) de plek geworden waar de antieke meubelen worden aangeboden tevens is hier de werkplaats. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Al het antiek wordt in eigen beheer gerestaureerd in Nederland en Engeland.
De collectie is groot en gevarieerd en bestaat o.a. uit eetkamertafels, sidetables, bureaus, (bureau)stoelen, kabinetten, boekenkasten, engelse garderobekasten, hoekkasten, archiefkasten, ladenkasten, kisten en vele kleine waardevolle antieke artikelen.

Sinds 1991 is ook de Groene Luifel gestart.
Deze winkel bevond zich in Beekbergen, tegenover Antiek Arcade, en hier zijn we gestart met mooie decoratie en meubels. Dit is naar verloop van tijd uitgebreid en gecombineerd met sfeervolle verlichting, grote collectie tiffany lampen, mooie stoffen- en behangcollectie.  

In oktober 2010 zijn wij begonnen met een verhuizing van deze winkel naar "de overkant". We hebben daar nu de combinatie van de stoffen- en behangcollectie gecombineerd met mooie vloerkleden, gestoffeerde meubels bijzondere verlichting en decoratie en natuurlijk ook nog antiek. Voor een overzicht van de adressen en openingstijden kijkt u bij contact.

 

Antiek Arcade