Antiek Arcade. Twee bijzondere winkels

Restauratie antiekKlik op een artikel voor meer informatie en foto's

Restauratie antiek

De restauratie van antiek dat wij importeren vanuit Engeland en Frankrijk, vindt plaats in onze werkplaats. Onze bekwamen vakmensen restaureren hier al meer dan 40 jaar antieke meubels. Hier hebben zij alles tot hun beschikking om de stukken weer in oude glorie te herstellen. U zult versteld staan van het eindresultaat.

Onder de restauratie van antiek valt onder andere het losweken van oude verbindingen om deze weer opnieuw te kunnen lijmen. Hierdoor wordt de basis van het meubel weer goed. Voor het bijmaken van missende onderdelen in de juiste houtsoort gebruiken wij oud hout. Ook ontbrekend fineer of fineerwerk op patroon kunnen wij voor u aanvullen.

Wij maken uw antieke meubel schoon en voorzien het van een nieuwe politoerlaag of nieuw stoffeerwerk. U heeft de keuze uit een grote collectie stoffen. Ook kunnen wij bureaubladen van nieuw leer voorzien. Dit is slechts een kleine greep van de mogelijkheden voor restauratie van uw antiek. Informeer naar eens de diverse mogelijkheden.

Vrijblijvende prijsopgaaf.

wij kunnen u geheel vrijblijvend een prijsopgave geven aan de hand van foto's welke u kunt e-mailen. U krijgt dan een gespecificeerde offerte waarin de werkzaamheden beschreven staan met bijbehorende kosten.

 

Het resultaat en niveau van de restauratie van antieke meubels kunnen wij uitgebreid laten zien in onze vestiging in Apeldoorn. U bent van harte Welkom.

Arcade Interieur
Dorpstraat 1
7361 AP Beekbergen
Telefoon: 055-5063175
Fax: 055-5063834Antiek Arcade
Reigersweg 40-42
7331 DP Apeldoorn

Restauratie antiek