Antiek Arcade. Twee bijzondere winkels

Ke-tafelTerug naar overzicht...

Antieke tafel

Bent u op zoek naar dat unieke meubelstuk in uw huis? En houdt u van meubels met een rijke historie, zoals een bijzondere antieke tafel? Kom dan eens een kijkje nemen bij Arcade Antiek & Interieur! Onze antieke meubels zijn een fraaie aanvulling voor uw woning! U vindt onze winkel en ons magazijn in Beekbergen en in Apeldoorn.

Wij hebben allerlei antieke meubels, variërend van een antieke Engelse tafel tot een antieke boekenmolen in ons assortiment. Het merendeel hiervan is afkomstig uit Engeland en Duitsland. Zoekt u een tea trolley, een periscoop of juist die ene bijzondere boekenkast? In ons grote magazijn in Apeldoorn vindt u zowel gerestaureerde als ongerestaureerde meubels!

Op zaterdag bent u van harte welkom om eens te komen kijken in ons grote magazijn, waar zich ook de werkplaats bevindt. Wij zijn elke zaterdag geopend van tien tot vier uur. Hier voeren onze vakmensen restauraties uit, met al het benodigde materiaal tot hun beschikking om bijvoorbeeld een antieke tafel in zijn oude glorie te herstellen!

Antiek Arcade
Dorpstraat 1
7361 AP Beekbergen
Telefoon: 055-5063175
Fax: 055-5063834

Arcade Interieur
Arnhemseweg 538
7361 CN BEEKBERGEN
tel. 055-5063534

Magazijn Arcade
Reigersweg 40-42
7331 DP Beekbergen