Antiek Arcade. Twee bijzondere winkels

Kast antiekTerug naar overzicht...

Ladenkast antiek


Zoekt u nog naar een mooi ladenkast die antiek is, voor een sfeervolle inrichting van uw woon- of slaapkamer? In  Beekbergen, Gelderland, vindt u een keur aan antieke Engels en Franse meubels en gebruiksvoorwerpen, bij Arcade Antiek & Interieur! U bent van harte welkom in onze showroom, waar onze professionele medewerkers u graag verder helpen.

Bij ons vindt u niet alleen antieke Franse en Engelse eetkamermeubelen, kabinetten en bureaus, maar ook prachtige archiefkasten en gebruiksvoorwerpen in een prima staat! Ook een prachtige ladenkast die antiek is vindt u vast en zeker tussen ons grote aanbod. Wij kunnen ook voor u een boekenkast op maat vervaardigen. Laat ons weten wat uw specifieke wensen zijn, dan maken wij voor u een unieke persoonlijke kast voor in uw bibliotheek!

Behalve in onze showroom bent u voor een ladenkast die antiek is ook elke zaterdag welkom in ons magazijn, waar u een keur aan gerestaureerde en ongerestaureerde meubels en gebruiksvoorwerpen aantreft. Bekijk zelf eens de restauratie van een uniek stuk van dichtbij! Wij laten u graag zien hoe dit in zijn werk gaat, tussen tien en vier uur in Apeldoorn.

 

Antiek Arcade
Dorpstraat 1
7361 AP Beekbergen
Telefoon: 055-5063175
Fax: 055-5063834

Arcade Interieur
Arnhemseweg 538
7361 CN BEEKBERGEN
tel. 055-5063534

Ladekast antiek