Antiek Arcade. Twee bijzondere winkels

Ke ladenkastTerug naar overzicht...

Antieke ladenkast

Bent u op zoek naar een mooie antieke ladenkast om uw woon- of slaapkamer sfeervol mee in te richten? Neem dan zeker eens een kijkje in de showroom of het magazijn van Arcade Antiek & Interieur in Beekbergen of Apeldoorn. Bij ons vindt u niet alleen antieke Franse en Engelse antieke eetkamermeubelen, antieke kabinetten, antieke bureaus en antieke kasten, maar ook prachtige antieke archiefkasten en gebruiksvoorwerpen in perfecte staat!

Behalve in onze showroom bent u ook van harte welkom in onze werkplaats in Apeldoorn, die tevens fungeert als magazijn. U vindt er vele gerestaureerde en ongerestaureerde meubels, zoals die ene antieke ladenkast die op uw verlanglijstje staat. Onze collectie is groot en gevarieerd en al ons antiek wordt in eigen beheer gerestaureerd in Nederland en Engeland.

Door de unieke combinatie van Arcade Antiek & Interieur met twee completerende winkels, kunt u voor de inrichting van uw gehele huis bij ons terecht. Niet alleen voor een perfect gerestaureerde antieke ladenkast, maar ook voor sfeervolle verlichting of een mooi behang. U bent bij ons van harte welkom!

Antiek Arcade
Dorpstraat 1
7361 AP Beekbergen
Telefoon: 055-5063175
Fax: 055-5063834

Arcade Interieur
Arnhemseweg 538
7361 CN BEEKBERGEN
tel. 055-5063534

Magazijn Arcade
Reigersweg 40-42
7331 DP Beekbergen