Antiek Arcade. Twee bijzondere winkels

K bureauTerug naar overzicht...

Antiek bureau

Voor een antiek bureau bent u bij Antiek Arcade Antiek & Interieur aan het goede adres! In onze showroom vindt u een groot aanbod aan antieke meubelen, waaronder boekenkasten, bureaus, bureaustoelen, kabinetten en ladenkasten. In onze sfeervolle showroom zult u uw ogen uitkijken.

Ook de restauratie van uw antiek bureau kan gedaan worden in onze werkplaats. Onze vakkundige restaurateurs staan voor u klaar. In onze werkplaats, die tevens ons magazijn is, vindt u vele gerestaureerde en ongerestaureerde meubelen. U heeft daardoor een ruime keuze uit ons diverse en grote aanbod!

Zoekt u nog naar dat ene speciale antiek bureau? De kans is groot dat u het bij Antieke Arcade& Interieur tegen het lijft zult lopen! Ook voor mooie stoffen, behang en bijpassende verlichting kunt u bij ons terecht in Beekbergen. Een bezoekje aan onze showroom of aan ons magazijn is meer dan de moeite waard! Of neem contact op met een van onze medewerkers wanneer u iets speciaals zoekt. Wellicht kunnen wij u verder helpen!

Antiek Arcade
Dorpstraat 1
7361 AP Beekbergen
Telefoon: 055-5063175
Fax: 055-5063834

Arcade Interieur
Arnhemseweg 538
7361 CN BEEKBERGEN
tel. 055-5063534

Magazijn Arcade
Reigersweg 40-42
7331 DP Beekbergen